Sügise lõhn…

Tere üle pika aja!:)
Pole ammu siin blogistanud. Juhtunud ja toimunud aga on vahepeal igasuguseid asju. Elu on üldiselt ju igasuguseid tegemisi täis. Ka puhkus oli üsna kirju. Kohtusime armsate sugulastega üle pika aja ja tegime väikese ringreisi Lõuna Eestisse. Võib tõesti öelda, et hoolimata sellest, et Eesti on väike riik, on siin siiski palju ilusaid paiku ja kohti , kuhu tasub minna,mida vaadata ja nautida.

 Laste päevad olid täis vabadust…. mängimist ja lõbu, koosolemine  kaugel üle ookeani elavate tädi lastega oli sel suvel väga tore!!!

Käidi rannas mängimas ja jalutamas…külas ja maal, kus on rahulikku metsavaikust ning ruumi jooksmiseks…

Kurb on see, et aeg ei seisa… ja just siis, kui lastel omavahel hakkas just eriti sujuma..oli aeg lahkuminekuks:(…

…tihti kipub just nõnda olema, et esialgu ei saa vedama ja pärast… ei saa pidama. Palju pilte ja mälestusi aga jäi…ja lootus näha üksteist jälle…kunagi…! 🙂


Sügise lõhna on juba tunda! Õunu potsatab iga päev puult alla. Viljad on küpsed. Söö end kasvõi õunaks!:)


Lapsed käivad juba koolis. Kolm kuud möödus nagu niuhti! Nüüd on meil 2 koolilast!!! 🙂 Eenok käib 5-ndas , Nete 1.klassis. Aga meeldib. Ka muusikakoolis pidi lahe olema!:)
Käes on töö -ja argipäevad. Minul käsil sügisene suurpuhastus , maja silmadki tahavad jälle pesemist. Vabal päeval mõtlen ja plaanin palju, mida ja kuidas teha, et elu oleks lihtsam ja paremini korraldatud. Hea asi on see, et kes teeb, see ka midagi jõuab! 😉 Halb aga on see, et üks või kaks vaba päeva mööduvad liiiiga kiiresti:(… kuid eks püüan tasapisi eesmärkide poole! 🙂

Lapsed on suvel kasvanud… esikus olevad sajajalgse jalatsid tuleb üle vaadata. Hea, et meil täiskasvanutel enam jalad ei kasva!:)
Natuke harjumatu on jälle paksud riided välja võtta ja päris suvised ära panna. Tegelikult ju kurb ka, et mõnus suvekene hakkab jälle otsa saama. … nii on see igal aastal.

 Sügis, talv on niiiiiiii pikad ja kevadet oodatakse pikkisilmi. Kui aga jõuab kätte suvi, on see justkui silmapilk….


Siiski võin olla rahul. Nauke saime päikest ja vihma, natukene puhata, erinevate inimestega kohtuda-suhelda, jänkudega tegeleda, veidi ringi liikuda, tantsu -ja laulupeol käia, kodus remonti teha ja tunda ärevust kooliõpikutele pabereid ümber pannes…  
Oli päris vahva suvi…, mis veidi veel jätkub…

Soovin kõigile mõnusaid päevi pere,sõprade ja iseendaga….
Et leiduks aega meenutada olnut, nautida ja hinnata olevikku ning visata pilk tulevikku…ootuses-lootuses ja usus, et

 palju head ootab ees! 🙂

2 kommentaari

  1. Ilusat kooliaastat teie perele!!! Ja suured tanud vahvate hetkede eest Eestis!!! Loodan, et varsti kohtume jalle.

    Vasta

  2. Aitäh, Siiri! Teilegi kõike ilusat uuesks kooliaastaks. Hea meelega tuleks mõni hommik Sinu juurde kohvile:)… loodan ka , et kohtume vähem kui 100 aasta pärast!:) Me lapsed küsisid algul tihti Teie laste kohta…kuid nüüd siis vaatame pilte ja videosid ja meenutame hetki, mis on olnud. Tervitusi lastele ja kogu perele!

    Vasta

Lisa kommentaar